Help

Heb je een vraag of probleem? Bekijk hier de meest gestelde vragen.Vind je hier geen antwoord, stuur dan een mail naar info@hittheroad.be of bel naar 014 75 23 53.

Ik heb (nog) geen account.

Ons online aanbod is niet zomaar beschikbaar. Je moet een toegangscode kopen (via onze webshop , via sms of via een handboek ).
Om de toegangscode te activeren, moet je een account aanmaken. Hierbij geef je je e-mailadres, een zelf gekozen wachtwoord en je toegangscode in. 
Daarna krijg je een activatiemail toegestuurd op het e-mailadres dat je opgegeven hebt. 
Als je je account geactiveerd hebt, kan je later inloggen op het online platform met je e-mailadres en wachtwoord.

Ik heb geen activatiemail gekregen.

Als je een account hebt aangemaakt, krijg je een activatiemail toegestuurd op het e-mailadres dat je opgegeven hebt.
Kijk zeker ook eens bij je ‘ongewenste mails’ (spam-folder). Heb je geen activatiemail ontvangen, stuur dan een mail naar info@hittheroad.be of bel naar 014 75 23 53.

Ik kan niet inloggen.

Als je je account geactiveerd hebt, kan je inloggen met het e-mailadres en het wachtwoord dat je daar hebt ingegeven. 
Let op: het e-mailadres en het wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig. Zorg er dus voor dat je die correct invoert en hoofdletters gebruikt waar nodig.

Als je nog geen account hebt, moet je eerst een account aanmaken.

Mijn toegangscode werkt niet.

Het is belangrijk dat je de code helemaal correct ingeeft. Dit is een voorbeeld van een code: ABC-H1T2R. Vergeet het streepje en de letters of cijfers voor het streepje niet. De code is ook hoofdlettergevoelig. Gebruik dus hoofdletters waar er staan en omgekeerd. 

Mijn toegangscode werkt niet meer / is verlopen.

Als je een toegangscode koopt, heb je voor een bepaalde periode toegang tot ons online aanbod. Als die periode voorbij is, heb je geen toegang meer. Wil je toch verder online oefenen of leren? Koop dan een nieuwe toegangscode via onze webshop of via sms.

Is mijn handboek nog up-to-date?

Heb je een van onze handboeken, maar twijfel je of die nog up-to-date is? Goed nieuws: tenzij je boek écht te oud is, hoef je geen nieuw boek te kopen!
Kijk even naar het kaartje vooraan in je boek. Op de achterkant van dat kaartje staat er een link naar de laatste updates.

Contact

Vond je hierboven geen antwoord op jouw vraag?
Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 014 75 23 53